dimarts, 9 de setembre del 2008

Copa Catalunya, Guardiola... i les males intencions

Bé, sembla que és un dels temes del dia... com que darrerament en el nostre país no hi passa quasi res i no tenim pas problemes realment importants... parlem de la Copa Catalunya.
Bé, primer de tot, vull deixar molt clar, RE PE TEI XO, molt clar, que no estic d’acord amb la decisió d’en Pep Guardiola, i que crec que és una manca de sensibilitat GREU amb la gent de les Terres de l’Ebre. Una més, i no la mereixen.
Dit això, i si cal, ho torno a repetir, no estic d’acord amb la decisió d’en Pep Guardiola, i que crec que és una manca de sensibilitat GREU amb la gent de les Terres de l’Ebre, vull puntualitzar un seguit de coses.

- D’aquesta decisió d’en Guardiola... n’han de sortir comentaris carregant els neulers amb en Laporta? Els incomprensibles i constants atacs del Grup Godó (i anomeno aquests per haver-s’hi destacat, però no pas per ser els únics) també se’ns han contagiat? Aquesta decisió d’en Guardiola ha de servir per seguir matxucant a en Laporta?
Sí oi, ens passarem tot l’any culpant-lo de tot, oi? Segurament el fracàs de l’Estatut també li podrem encolomar... oi?

- Algú repetirà, gaires vegades més, que el Barça no ha esta capaç ni de portar 7 jugadors del primer equip com ho ha fet l’Espanyol? Algú d’aquests, dirà que l’Espanyol té quasi la totalitat de la plantilla disponible i, el Barça, ni que Guardiola hagués convocat a tots els disponibles, només n’hauria convocat a 6 ?(Valdés, Pinto, Sylvinho, Eto'o i Dani Alves). Algú sap que la resta està jugant amb la seva selecció? O sí que ho sabem però, si ho obviem, l’atac sembla més cruel?

- Algú dirà que en Guardiola sap el que li espera, en tones d’hostilitat, aquesta propera temporada i que, egoistament si voleu, no vol arriscar els únics 6 jugadors que no corren risc de lesionar-se (tots els altres van jugar dissabte i jugaran demà) aquesta setmana? Algú dirà que el partit, a més, es juga en un camp de gespa artificial i que aquest fet, com sabeu, augmenta el risc de lesió en esportistes que no hi competeixen mai?

- Algú d’aquests que, ara sí, barregen política i esport per criticar, ho seguirà fent per denunciar que si ara es pot jugar la Copa Catalunya és per que ens neguem a barrejar política i esport., donant suport, exigint políticament, el dret a competir?

- Algú donarà voltes al fet que la competició de la Copa Catalunya fa pena des de fa temps i que, si no es replanteja seriosament, la matarem (una cosa més!) nosaltres mateixos? O és que una competició seriosa es juga quan manquen TOTS els jugadors internacionals?
Algú recordarà també que, la Selecció Catalana, juga sempre també quan els internacionals no hi poden assistir?
Algú recordarà que tots dos esdeveniments son competència de la Federació Catalana?
Algú recordarà la greu crisi que pateix aquesta federació? Algú recordarà les escandaloses darreres eleccions? Algú recordarà que el darrer president va deixar el càrrec en la meitat del seu mandat per decisió pròpia?
Algú argumentarà que potser totes aquestes causes afavoreixen que no es dediqui el temps mínim necessari a buscar la formula de que no fracassin els esdeveniments que organitzen?

- Algú va criticar que en Pere Gratacós no convoqués a en Bojan pel darrer partit de la Selecció, amb el covard argument de no molestar als de sempre? I per no convocar (ni convocar!) a l’únic jugador català realment compromès amb la selecció? Jo sí, aquí. I mireu quina cosa, ara hi torno.
I no tinc temps, ni ganes, per més. Avui no volia parlar d’això, però és que m’he atipat de sentir arguments falsos, mitges veritats interessades i ganes de linxament.

Malgrat tot lo exposat, no vull acabar sense dir que ho sento en l’ànima per la gent de les Terres de l’Ebre, que ells, justament ells, no s’ho mereixen per res del mon, i és precisament per ells, que crec que en Pep Guardiola s’ha equivocat GREUMENT.
Al seu (comprensible?) pensament egoista, li ha mancat pensar en els catalans de l’Ebre i voltants. Estic segur (vull creure) que si hagués pensat en ells, la seva decisió per avui seria diferent, ni que amb ella s’hagués arriscat de manera innecessària en la persecució del seu objectiu, que no és altre que guanyar la Lliga i evitar que se’l mengin.

Salut companys!!!