dimecres, 1 d’octubre del 2008

Lligams... i collonades

Talment fos un gran futbolista, demà al matí m’operen dels lligaments encreuats del genoll, aquest cop, l'esquerra. I dic aquest cop per què el 30 de novembre del 1995, ho van fer del dret.
No amago la meva basarda pel fet d’haver d’entrar a quiròfan, però em distrec jugant amb nous pensaments.
Digueu-me recargolat, però sempre intento buscar un significat als esdeveniments que vagi una més enllà dels fets mateixos. Cerco indicis en els fets per a descobrir significats que els transcendeixin... pistes d’un missatge en clau més elevat, més profund, més sofisticat.
I aquí estic, com l’any 95, buscant significats secrets...
Plàstia de lligaments encreuats: Lligams...? Vincles...? Refer lligams...? Reconnectar...? En la feina? Amb les amistats? Amb la societat? En la política?
Ves a saber... de moment, estic més perdut que els dirigents d’Esquerra (ex-ERC). No veig la possible resposta que s’amaga rere la realitat del fet de demà al matí. I m’agrada no entreveure-la de moment, per reservar així la sorpresa fins el moment en que la detecti i acabi per comprendre el per què he passat per aquí, fins que sàpiga quina és la veritable lliçó que la vida em vol fer aprendre.
En fi... veurem, i explicarem, quins camins reconstruïm, creem o descobrim.
Vaig a dormir... que millor anar-hi relaxat i tranquil... si és que puc!!!

Avui, més que mai, salut companys!!!

2 comentaris:

Elies ha dit...

Ànims, amic, i que tot vagi molt bé!

Per a qualsevol cosa, ja saps on sóc/som

L'Espelt ha dit...

Amic Elies, gràcies pels teus ànims.
Ha anat tot força bé i, i començo ja la lenta recuperació del genoll.
Per cert, celebro la represa de l'activitat en el teu bloc, pal de paller de la catosfera.
Penedésfera... faré el tafaner a casa vostre i ja ho veurem... de tota manera he obert un nou bloc, Collonades Anoienques, per els temes més propers com aquest.
Salut!