dimarts, 24 de febrer del 2009

El final de la por?


Bona noticia i bona imatge m'ha quedat a la retina aquesta tarda, tornant de Barcelona.
Per fi he arribat a dalt d'El Bruc sense la sensació de por que em produia sempre aquell brau (perdó, toro) de posat intimidador.
Bona gent, ha dedicat aquesta nit, esforços, enginy i força per tirar a terra aquest símbol de qui vol deixar clar que encara vigila, encara mana, encara amenaça.


Quasi cinc tones de ferralla per terra. Esperem que les autoritats d’El Bruc, o el Govern, la retirin ràpidament i la portin a l’abocador corresponent.



Gràcies companys per fer la feina.
Gràcies per posar fi a la por que em produïa tant antiestètica imatge.

Visca la terra!!!

5 comentaris:

Dessmond ha dit...

Sembla que no tot està perdut en aquest país. Encara hi ha qui hi toca.

Anònim ha dit...

Ha sigut el vent, home!

Anònim ha dit...

LO PAVOROS, ES QUE ENCARE VIGILANT,POTSER NO EN EL BRUCH,DE MOMENT,PERO SI EN LA CIUTADELLA,I EN LA GEBERALITAT,AMB EL NOSTRE VIST I PLAU.
JUGANT AMB BCN..

L'Espelt ha dit...

Amics Dessmond i Marc, permeteu-me faci una frase amb paraules dels vostres comentaris amb un: "en aquest país encara hi ha gent tocada pel vent!"
Anònim... cert queencara resten, i molts, vigilants desafiants de l'ocupant, i la majoria amb la complicitat de molt d'aquí. Lo important és no defallir en l'intent de tombar-los... tots!
El més positiu és que acabo de tornar de Barcelona i he tornat a passar pel Bruc, i tot la foscor, m'he sentit alleugerit al no veure l'ombra de tant insultant silueta.
Salut!
PS. Dess i Marc, com aneu de son?

Noctas ha dit...

A veure si enganxen els qui ho han fet i els imputen el corresponent delicte per danys i si cal un altre delicte d'imbecilitat perpètua...saludus