dimarts, 3 de juny del 2008

Les dues darreres Copes d'Europa...

Les dues darreres Copes d’Europa (Londres i París), he tingut el bon gust de celebrar-les abans que es jugués la final. Normalment, dos o tres dies abans.
(Perdoneu, però m’adono que al final encara aprendré a escriure com cal... “les dues darreres copes d’Europa”... hehehe... dit així, ben bé sembla que n’haguem guanyat 7 o 8!!!)
Com que soc força supersticiós futbolísticament parlant (sí, només futbolísticament), sempre he pensat que em va portar sort. A més, te el gran avantatge de que les dues Copes d’Europa (perdó, les dues darreres Copes d’Europa), les he celebrat dos cops cadascuna d’elles.
Doncs bé, anem per feina. Els companys (mai prou estimats) d’aventura blocaire-estrellada hem decidit fer la festa (celebrar-ho) aquest dijous al vespre a Barcelona. Sí, sí, aquest mateix dijous. Així que millor que no badeu... o només podreu celebrar la victòria de dissabte un cop.
Ningú ens podrà acusar de no ser pencaires. Dissabte, el començarem amb la feina feta i apunt per repetir la festa (de la victòria) el mateix vespre, que ja la tindrem ben assajada.
Us hi apunteu?
Salut companys!!!

* Reprodueixo les raons (segur que molts ja ho haureu llegit) que ens han motivat a trobar-nos tots junts i a convidar-vos-hi:

Benvolguts i benvolgudes amics i amigues de Blocs amb estrella,

Estem a punt d'arribar al final del camí que va motivar la iniciativa de Blocs amb estrella. Dissabte vinent, dia 7 de juny, hi haurà la votació per escollir la nova direcció d'ERC, presidència i secretaria general.

Blocs amb estrella va sorgir com un espai comú de tots els blocaires que, des de la nostra llibertat i independència de criteri, compartim el desig comú de renovació a ERC, que representen Joan Carretero i Rut Carandell, els candidats de Reagrupament.

Pensem que Blocs amb estrella ha estat una iniciativa innovadora i molt interessant que ha permès palesar el suport que aquesta renovació té a la catosfera. I ens ha permès, també, gaudir d'un munt d'articles extraordinaris, d'una gran qualitat tant pel que fa als seus continguts com a la seva forma.

Per tot això pensem que una bona manera de començar a acomiadar aquesta "aventura" és fent una festa. I això serà dijous vinent, dia 5 de juny. Aprofitant que tant en Joan Carretero com la Rut Carandell estan a Barcelona, farem una festa, a la que hi assistiran, podrem parlar amb ells i, a més a més, farem públic un manifest final, de valoració d'aquesta experiència i de reafirmament del nostre suport amb la renovació d'ERC que defensa Reagrupament.

Això serà dijous dia 5, al Pepsi Club (Carrer Marià Cubí amb Sagués), a Barcelona. Podeu venir amb amics i amigues, no hi ha cap problema. Només necessitem que ens confirmeu la vostra assistència i, en el seu cas, quants vindreu. Compartirem una bona estona, prenent una copa, escoltant la bona música d'en Quim, que tot i que no té Bloc, dona suport a Reagrupament, podrem escoltar en Joan Carretero i la Rut Carandell i, finalment, llegirem el manifest final de Blocs amb estrella. Tot i que no disposem de recursos "extres", venir a la festa és gratis, i les consumicions seran assequibles.

Per a tots nosaltres, els impulsors de Blocs amb estrella, ha estat un orgull comptar amb la vostra adhesió i suport. La lluita continuarà des dels nostres blocs, però aquest tram del camí que hem compartit ha estat realment interessant i emotiu.

Us animem, per tant, a intensificar, en aquesta setmana que queda abans de les votacions, el vostre posicionament a favor de Reagrupament, a fer arribar fins l'últim racó de la catosfera el nostre compromís i les idees que ens porten a donar suport a la Rut i el Joan. I, evidentment, us animem també a venir a la festa.

Si us plau, confirmeu-nos la vostra assistència a
blocsambestrella@gmail.com, o a elies115@yahoo.com, i us informarem del tema horaris (probablement a partir de les 22:30 hores), però, sobretot, us podrem informar si hi ha cap canvi d'última hora (p.ex. per aforament).

Cordialment,

Elies, en nom de tots els companys de Blocs amb estrella
PS: volem demanar disculpes i comprensió a tots els blocaires amb estrella que no sou de BCN, ja sabem que entre setmana no és el millor moment dia per fer una cosa d'aquestes, però havíem d'aprofitar la presència d'en Joan i la Rut abans no acabés la campanya.