dijous, 13 de novembre del 2008

LA MIRADA PATRIÒTICA


Des del dia 6 d’octubre que la meva manera de començar el dia ha canviat.
Normalment a les 8 del matí ja era a la feina i començava el ritme animat de costum, però des del dia 5 a les 8 en punt entro en la Unitat de Rehabilitació de l’Hospital per recuperar el genolló operat el dia 2 d’octubre.
El primer que faig allí és aplicar corrents a la cuixa esquerra, amb l’objectiu de recuperar i enfortir la musculatura, per facilitar que aguanti amb fermesa al genolló, mentre aquest recupera la seva fortalesa. El programa s’allarga 20 minuts, 20 minuts perfectes per començar el dia catosfèric gràcies a la Black Berry.
El primer lloc on vaig és, sense ni dubtar-ho, el Cimera Extraordinària, concretament a l’apartat La mirada patriòtica.
Penso, sincerament, que és el millor apartat que conec de cap bloc o diari digital que funcionen per la catosfera.
A les 8 i pocs minuts del matí el trobareu ja actualitzat, amb un recull dels 4 articles més destacats del dia. Potser no són els millors publicats, però sí que estan, sempre, entre els millors. Per a mi són, pràcticament tots, de lectura imprescindible.
Un gran manera de començar el dia.
La trobaré a faltar, i molt, quan acabi la recuperació.
Enhorabona Cimerencs, i gràcies per l’esforç.

Salut amics!!!

4 comentaris:

Cesc. ha dit...

Benvolgut Cristoni,
Em sembla que som força colla, que a mig matí, allà les vuit, com apuntes, comencem a fer Cimera per la Mirada, a mi em renova les forces per seguir fent llenya una bona estona. Quan et reincorporis a la feina evita passar per alt aquest bon costum adquirit, veuràs com és del tot profitós, esdevé un compost vitamínic imprescindible, per millorar la productivitat i assolir l' eficiència. Fa trempar.
Salut i independència,
Cesc.

Arnau Oteji ha dit...

Compatriota Cristoni

per la part que em toca, gràcies mil per l'elogi. Aquí seguirem, lluitant contra l'enemic.

L'Espelt ha dit...

Cesc, de fet ja fa setmanes que estic reincorporat, però quan comenci al despatx a les 8, sense tenir aquests 20 minuts màgics de recuperació, estigues segur que trobaré els minuts per la Mirada Patriòtica. Ja estava enganxat, però ara estic enganxat de primera hora.
Arnau, benvingut. No et recordo de "comentarista" al Primeres Collonades.
Gràcies mil a vosaltres.
No defalliu mai.

Salut!!!

* Per cert, jo soc L'Espelt, lo de cristoni (és l'adreça del bloc, ja em diràs tu) és només la conseqüència d'una prova de bloc que ha esdevingut definitiva.

Anònim ha dit...

Benvolgut,

L'Arnau, un supercrack, s'aixeca més d'hora que nosaltres, i comença a triar, remenar i decideix els articles que ens poden donar llum en les tenebres.

I l'encerta. I ens podem ja prendre vitamines patriòtiques de bon matí.

Talent, esforç, treball i maitines.

Gràcies Arnau.

Cordialment,
Andreu

P.S.- els tripartits ja poden anar posant Neus, Bonets i el que vulguin. La Mirada Patriòtica va superant-se d'audiència, matí a matí.I el que pujarà.