dijous, 13 de setembre del 2007

Un suggeriment ...

El proper dia 22, dins les festes de la Mercè 2007 (BAM), tindrem el privilegi de poder assistir a un concert del Josep/Adrià Puntí. Esperem que les circumstàncies i el Josep/Adrià, ens permetin gaudir en directe d’un dels millors i més peculiars artistes del país. Si podeu, no us ho deixeu escapar. Si en voleu més informació, clickeu aquí. I si en voleu un avançament, mireu el vídeo inclòs en el post del dia 4 de setembre una mica més avall, on podreu veure varies cançons del concert del dia 31.08.2007 a Figueres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si senyor espelt! un concert brutal!el monstre d'escenari en acció de nou, gràcies per detallar tant bé el que va ser el concert de barcelona. toni

L'Espelt ha dit...

Un plaer Toni. De totes maneres, em preocupo. No entenc com hi ha gent que en parla tant malament. De debó que no ho entenc. Sempre he estat molt crític i exigent emb les seves actuacions. I dissabte, tot i reconeixent que fa anys (2 ben bons) que no està gens bé, jo vaig vire una de les millors mitja-hores que recordo. Compte però, com explico, reconec que els primers 20 minuts eren de "ai, ai, ai".
En fi. El que em deixa una mica tranquil, és que el meu voltant de concert els vaig veure aplaudir amb ganes. Encantant de la teva visita al meu bloc, Toni. He seguit les moltes intervencions teves en la Dansa de la Vida, i et donc la benvinguda a les "Primeres collonades".
Salut !!!

Anònim ha dit...

gràcies a tú! toni